© Tanık Haber

Yazar Fikret Yalçın, MEİGDER'de Kitabını Tanıttı

Yazar Fikret Yalçın, yeni kitabı "Sessizlerin Sesi Adına (Bu Kadar Net!)" için Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) Cemiyeti’nde bir tanıtım etkinliği düzenledi. Etkinlikte Yalçın, dernek yönetimi için kitabını imzalayarak mini bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yazar Yalçın, 20 Ekim Pazar günü Ankara'da yapılacak imza günü öncesinde kitabının MEİGDER yönetim kurulu için tanıtımını yaparken, ön satışlarda kitabına gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Yalçın söyleşi sırasında, "Sessizlerin sesi olmak, düşündüklerimi ve hissettiklerimi kaleme almak benim için büyük bir onur. Kitabımın, okurlarımı hem güldürüp hem de düşündüreceğini umuyorum" dedi. Yalçın, yazılarının samimiyeti ve içtenliğiyle tanınan bir yazar olarak, imza gününe katılacak okurlarıyla buluşmayı heyecanla beklediğini sözlerine ekledi.

MEİGDER Başkan A. Vahap Şehitoğlu ise Yalçın’ın yazım hayatındaki istikrar ve başarısını överek, Ankara'daki imza günü etkinliğinin de büyük bir ilgi göreceğine inandığını belirtti.

Konuşmaların ardından Yalçın, MEİGDER yönetim kurulu üyelerine kitabını imzaladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER