© Tanık Haber

Varal, herkesi itidale çağırdı

Mehmet IŞIK-MERSİN (TANIK HABER)-CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Erzurum'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu'na ve halka yapılan saldırı endişe verici olduğunu söyleyerek, saldırıya karşı herkesi itidale davet etti.

“Demokrasiye ve huzura taş attırmayacağız” diyen Varal, yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Halkın iradesine ve ülkemizin huzuruna atılan taşları tetikleyen; iktidarın her türlü ayrımcı, şiddete azmettirici siyasetinin ve açıklamalarının karşısındayız” ifadelerini kullandı.

CHP’li başkan, “Bizim bir tek hedefimiz var; o da demokrasiye, umuda, kardeşliğimize, barışa ve ekmeğimize kast edenlere karşı bizi birleştiren haklı ve onurlu demokratik ve yasal hak mücadelemiz. Yetkilileri önleyici tedbirler konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye, herkesi ve özellikle iktidar temsilcilerini itidale davet ediyorum’’ diyerek, 14 Mayıs'ta sandıkların barış ve huzur içinde gelmesini diledi. Varal son olarak, Türk milletinin; her türlü şiddet dilinden uzak, kardeşlik içerisinde sandığa gideceğini ve ülkeyi demokrasi ve adalet ile taçlandıracağını da sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER