© Tanık Haber

‘UFUK’ ÇİZGİSİNİ GÜLDÜREREK ANLATACAK

Ufuk Özkan'ın sahnelediği interaktif komedi oyunu "Ufuk Çizgisi" Mersinli sanatseverlerle buluşuyor. Özkan, tek kişilik oyununda kadın ve erkeği birbirinden ayıran çizgiyi tiyatro severlere güldürerek anlatacak.  

DÖNDÜ DOĞUŞ SOLUĞAN - Televizyon dizi oyuncusu, tiyatro ve sinema sanatçısı olan Ufuk Özkan bugün “Ufuk Çizgisi” adlı tek kişilik oyunu ile Mersin’de sahneye çıkıyor. Seyirciyle sohbet şeklinde gerçekleşen interaktif oyun saat 20.30’da Mezitli Akdeniz Mahallesi Zeytinli Cadde üzerinde bulunan Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatroda Mersinli sanatseverlere sahnelenecek. Özkan, tek kişilik oyununda kadın ve erkeği birbirinden ayıran çizgiyi tiyatro severlere güldürerek anlatacak.

Oyunun bilet satışı internet üzerinden alınacağı gibi girişte de gişeden temin edilebiliniyor.

Geniş Aile,  Kalk Gidelim, Hayat Bazen Tatlıdır, Türk’ün Uzayla İmtihanı, Zengin Kız Fakir Oğlan, Cesaretin Var mı Aşka, Güzel Günler, Kızlar Yurdu, Emret Komutanım ve Bütün Çocuklarım gibi dizilerinde oynadığı rol ile büyük beğeni kazanan Özkan, Ufuk Çizgisi oyunuyla ilgili yaptığı tanıtım metninde, “Ufuk çizgisi yer ile gök ile yeri ayıran hayali çizgidir. Ufuk Özkan da tek kişilik oyunuyla sizi gök ile yerden ayıracak. Kadınlar ve erkekler her zaman uçmaya müsaittir, ne zaman ayakları yere basar; gerçekler ıslak meşin top gibi yüzlerine çarpınca… Gerçek top gibidir, farkında olursanız eğlendirir ama farkında değilseniz yüzünüze çarpması an meselesidir. Adem ile Havva’dan bu yana kadınlar ve erkekler arasında hem derin bir sevgi hem de derin bir çatışma vardır. İki tarafı olan çatışmanın dünya üzerinde 4’er milyar neferi bulunur. Peki bu çatışma nasıl başladı, nerede pik yaptı ve nasıl bitecek; Ufuk Çizgisi’nin başladığı yerde bu çatışma bitecek” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER