© Tanık Haber

SİLİFKE’DE YÜZLER GÜLÜYOR

TFF 3. Lig 2. Grup’ta oynadığı ilk maçta Pazarspor’u deplasmanda uzatma dakikalarında bulduğu tek golle mağlup ederek, lige müthiş bir giriş yapan Silifke Belediyespor’da yüzler gülüyor. Zorlu karşılaşmada kırmızı lacivertlilerin tek golünü 90+2’nci dakikada Ali Deniz Kurt kaydetti.

MEHMET IŞIK- İlk maçında deplasmanda galip gelen Silifke Belediyespor, yuvaya mutlu döndü. Ligin ilk maçlarının her zaman zor geçtiğine dikkat çeken Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, gazetemize yaptığı açıklamada; tüm zorluklara rağmen galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

DEPLASMANDA ALINAN GALİBİYET SEVİNDİRİCİ

Deneyimli teknik adam, Karadeniz deplasmanlarının her zaman zor geçtiğini vurgulayarak, “Bunun üzerine bir de hava ve saha şartları bizi çok zorladı. Zemin futbol oynamaya elverişli değildi. Buna rağmen ilk yarı üstün olan ve gol arayan taraf bizdik. İkinci yarının ilk 20 dakikasında hakemin de izniyle rakibimiz sert oynadı. O dakikalarda baskı yedik ama baskıdan çabuk kurtulduk. Rakip kalede pozisyonlar bulmaya devam ettik. Arzuladığımız ve çok istediğimiz gole uzatma dakikalarında kavuştuk ve 3 puana ulaştık. Böylesine zorlu bir deplasmanda alınan galibiyet sevindirici. Sahada mücadele eden oyuncularımı alnından öpüyorum. Galibiyeti de cefakar taraftarımıza armağan ediyoruz. Rehavete kapılmadan bir sonraki maça odaklanacağız” dedi. Öte yandın Kırmızı Lacivertliler ligin 2. Haftasında kendi evinde Turgutluspor’u ağırlayacak. Silifke Belediyespor bu karşılaşmayı geçen yıldan gelen cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER