© Tanık Haber

SİLİFKE MORAL BULDU

Cezası nedeniyle ligin ilk iç saha maçını seyircisiz oynamak zorunda kalan ve sahadan yenik ayrılan kırmızı lacivertlilerde tüm hesaplar mutlak 3 puan üzerine yapılıyor.

MEHMET IŞIK-  Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı ilk maçta deplasmanda Kumluca Belediyespor’u 2-0’lık net sonuçla geçerek tur atlayan ve moral bulan Silifke Belediyespor’da gözler hafta sonu oynanacak Ergene Velimeşespor maçına çevrildi.

Cezası nedeniyle ligin ilk iç saha maçını seyircisiz oynamak zorunda kalan ve sahadan yenik ayrılan kırmızı lacivertlilerde tüm hesaplar mutlak 3 puan üzerine yapılıyor. Silifke Şehir Stadı’nda Pazar günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşmada Silifke Belediyespor’un en büyük destekçisi tribünleri doldurması beklenen taraftarı olacak.

Ergene Velimeşespor maçı hazırlıklarını tam gaz sürdüren kırmızı lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan stoper Dede Çelik ile ön libero Aygün Duman hafta sonu oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Rotasyonlu bir kadroyla mücadele ettikleri kupa maçında tur atlamayı başardıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, ‘BAY’ geçecekleri önümüzdeki hafta öncesi Ergene Velimeşespor’u evine eli boş göndermek istediklerini vurgulayarak, “Lige iyi bir başlangıç yaptık ancak ardından aldığımız iki talihsiz yenilgi bizi çok üzdü. Fazla forma şansı bulamayan oyunculara görev verdiğimiz kupa maçını kazanarak moral bulduk. Bu moralle Ergene Velimeşespor’u da mağlup etmek istiyoruz. Bu sezon ilk kez taraftar gücümüzü arkamıza alacağız. İyi çalışıyoruz. ‘BAY’ geçeceğimiz hafta öncesi taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Başarılı çalıştırıcı, ‘BAY’ haftası sonrası üst üste 2 zorlu karşılaşma oynayacaklarını hatırlatarak, bu sürede çok daha iyi çalışıp, güçlü rakipler karşısına hazır bir takım görüntüsünde çıkacaklarını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER