© Tanık Haber

‘ŞEHİT GEZER’İ UNUTMADIK’

Mersin'de geçen yıl polisevine düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer’in anısına Mersin Polisevi’nde ruhuna üç kurban kesildi. Mevlid-i şerif okunarak anısına yapılan "Çeşme ve Bayrak Açılışı Töreni" gerçekleştirildi.

İlk olarak Sedat Gezer’in Şehit düştüğü yere karanfil bırakıldı. Çeşme ve Bayrak açılışının ardından şehidin ikameti olan Mezitli’ye bağlı Akdeniz Mahallesi’nde mevlid programı organize edildi. Programda, Şehidimiz Polis Memuru Sedat Gezer ve bütün şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

Vali Pehlivan, Şehidimizin eşi Medine Gezer, annesi Nafiye Gezer, aile mensuplarına ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Düzenlenen programlara; Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Mezitli Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutan V. Oğuz Eryılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kurum ve kuruluşların temsilcileri, Şehit yakınları, çok sayıda emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER