© Tanık Haber

SAADET PARTİSİ YEREL SEÇİMLERE ODAKLANDI          

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Av. Mehmet Polat, yerel seçimler için hazır olduklarına dikkat çekerek, “Her kapıyı çalacağız, Her eli sıkacağız, Her yüreğe dokunacağız. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi Milli Görüş Belediyeciliğinin samimiyetini tekrar hissettirmiş olacağız”  dedi.

MEHMET IŞIK-  Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Av. Mehmet Polat, yerel seçimler için hazır olduklarına dikkat çekerek, “Her kapıyı çalacağız, Her eli sıkacağız, Her yüreğe dokunacağız. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi Milli Görüş Belediyeciliğinin samimiyetini tekrar hissettirmiş olacağız”  dedi.

“SOMUT VE KALICI ADIMLAR ATILMALI”

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarını kamuoyuyla paylaştı. İl binasında gazetecilerle buluşup basın açıklaması yapan Başkan Polat, genel seçimlerin geride kaldığını ancak şimdi çözüm bekleyen birçok konunun olduğunu söyledi. Seçimlerin ardından peş peşe gelen zamların insanların canını her geçen gün daha da yaktığını dile getiren Polat, “Her biri acil çözüm bekleyen birçok problem var. Bu nedenle artık bir an evvel gerecek gündemlere odaklanmalı, koskoca bir yangına bir bardak su dökmekten ibaret kalan göstermelik tedbirler yerine somut ve kalıcı adımlar mutlaka atılmalıdır” ifadelerini kullandı.

“HAYRA MOTOR, ŞERRE FREN ANLAYIŞIMIZ VAR”

“Hayra motor, Şerre fren olan bir siyaset anlayışımız ile Ekim ayından itibaren Saadet Partisi’nin TBMM’de gündem belirleyen, iktidarı denetleyen, milletimizin sesi olması için şimdiden hazırlıkları ekiplerimizle birlikte yapıyoruz” şeklinde konuşan Başkan Polat, açıklamasına şöyle devam etti:  Allah’ın izni ile Ekim ayından itibaren TBMM’de yasama faaliyetlerinde daha etkin, iktidarın ensesinde boza pişiren ve iktidara karşı “Hayra Motor, Şerre Fren” bir siyaset anlayışıyla çalışacağız. Bizlerde önceki Milli Görüş grupları gibi milletimizin şahlanışına vesile olmak istiyoruz. Mersin’imizin sorunlarını biliyoruz çözüm yollarını da meclis grubumuzda dile getireceğimizden şüpheniz olmasın. Bildiğiniz gibi önemli bir seçim geride kaldı. Ancak yeni bir seçime hazırlanmak mecburiyetindeyiz. 8 ay sonra mahalli seçimler var bu seçimler bizim için çok büyük önem arz ediyor.  Sinemizdeki kardeşlik, teşkilatımızın hamurundaki inanç, azim ve kararlılıkla; 2024 yerel seçimlerinde milletimizin iradesinin asla algılarla dönüşmeyeceğini, hakikatin her zaman galip geleceğini, milletimizin gönlündeki ve zihnindeki bulunan yegane adresin Saadet Partisi olduğunu herkese ispatlayacağız inşallah.”

“HER YÜREĞE DOKUNACAĞIZ”

Her kapıyı çalıp, her eli sıkıp her yüreğe dokunacaklarını vurgulayan Polat, “Takatimizin sonuna kadar mücadele ederek yerel seçimlerden en büyük zaferleri elde edeceğiz inşallah. Mersin’imizin 805 mahallesindeki sorunları, sıkıntıları ele alıp çözüm yolları sunarak vatandaşımızın yalnız olmadığını geçmiş dönemlerde olduğu gibi Milli Görüş Belediyeciliğinin samimiyetini tekrar hissettirmiş olacağız” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER