© Tanık Haber

OTO TAMİRCİSİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Mersin Toroslar’da bir oto tamircisinde bilinmeyen nedenden çıkan yangın, itfaiyenin bir saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olay sırasında iş yerinde kimsenin olmaması faciayı önledi.

RAZİYE ERDEN

Bu sabah saatlerinde Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Osmaniye Mahallesi'nde bir oto tamircisinde bilinmeyen nedenden çıkan yangın, içerde bulunan patlamalara sebep oldu. Üç katlı bir binanın altında yer alan tamirci dükkanında çıkan yangın, karşı apartmandaki vatandaşların patlama sesiyle uyanması sonucunda fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışma sonrası yangını kontrol altına almayı başardı.

Olay sırasında iş yerinde kimsenin bulunmaması, olası can kayıplarını önledi ve çevredeki vatandaşları rahatlattı. Ancak patlama ve yangının ardından meraklı vatandaşların güvenlik uyarılarına rağmen video ve fotoğraf çekmeye devam etmesi dikkat çekti. Yangının ardından yükselen yoğun duman, çevredeki vatandaşların boğazını yakarak rahatsızlık verdi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak durumu kontrol altına aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER