© Tanık Haber

Nilgün Aşçı’ya ‘Yılın Annesi’ Ödülü

Mersin siyasetinin sevilen yüzü Nilgün Aşçı yılın annesi seçildi.

DOĞA SOLUĞAN

Geçmiş dönem Mezitli Belediyesi Meclis Üyeliği ve AK Parti Mezitli Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunan ve özellikle Mezitli Kızılay Şube yöneticiliği görevi sırasında yaptığı yardımlarla öne çıkan Aşçı, Türkiye Ulusal Medya Grubu tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda, yılın annesi olarak ödüllendirildi. 
TİTİZ BİR İNCELEME YAPILDI 
Daha önce de AK Partili kadınlar tarafından yılın annesi unvanı ile ödüllendirilen Aşçı, Türkiye Ulusal Haber, Türkiye Emniyet Haber, ve Türkiye Askeri Jandarma Gazetesi gibi yayın organlarını bünyesinde barındıran Türkiye Ulusal Medya Grubu'nun geniş kapsamlı ve titiz bir inceleme sürecinin ardından verildiği belirtildi. Nilgün Aşçı’nın, yardımseverliği ile tanındığı, ailesine ve çevresine olan bağlılığı, gösterdiği fedakarlıklar ve sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarının, bu değerli ödüle layık görülmesinin başlıca nedenleri arasında olduğuna vurgu yapıldı. 


“ANNELİK MAKAMI TÜM MAKAMLARIN ÜSTÜNDE”
Topluma ilham vermesi ve annelik değerlerinin önemini vurgulaması amaçlandığı ifade edilen açıklamada, “Aşçı’nın örnek teşkil eden yaşamı ve insani değerleri, sadece kendi ailesi için değil, toplumun geniş kesimleri için de bir ilham kaynağı olmuştur. Nilgün Aşçı’nın seçilmesi, annelik rolünün ve topluma katkılarının önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir” denildi. Annelik makamı tüm makamların üstünde olduğunu vurgulayan Aşçı, en büyük ödülün aldığı kutlama ve destek mesajlarında olduğunu söyleyerek duygularını “Çok teşekkür ediyorum beni gururlandırdınız onurlandırdınız sağ olun” şeklinde değerlendirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER