© Tanık Haber

MİY SERİYE TAKACAK

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta geride kalan 5 haftada yenilgisi bulunmayan ve son 2 karşılaşmada sahadan galip ayrılan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu seri peşinde.

MEHMET IŞIK-  Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde lig sonuncusu Kırklarelidpor’u konuk edecek olan kırmızı lacivertlilerde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Play-off potasından düşmek istemeyen Yeni Mersin İdman Yurdu’nda sakatlıkları devam eden Aslan Gök ve Gökcan forma giyemeyecek. Temsilcimizin Kırklarelispor karşısında en büyük gücü tribündeki 12. adamı olacak. Her maçta takımının yanında olan Kırmızı Şeytanlar’ın Pazar günkü maç için özel hazırlıklar yaptığı öğrenildi. Hafta boyunca yapılan çalışmalarda futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, kıran kırana geçen çift kale maçlarda sergilenen performans yüzleri güldürüyor.

Alınan galibiyetler sonrası istikrarı devam ettirmek istediklerini belirten Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, ilk 5 haftada galibiyeti bulunmayan Kırklarelispor’u küçümsemediklerini vurgulayarak, “Her maçımıza aynı konsantrasyon ile çıkmak zorundayız. Her fırsatta bunu oyuncularıma hatırlatıyorum. İyi yoldayız ve doğru çalışıyoruz. Gelişim içindeyiz. Beklentilerin aksine çok iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Kaliteli oyunculara sahibiz. İleriye umutla bakıyoruz. Özellikle son iki haftada sergilediğimiz futbol ve aldığımız sonuçlar Mersin’i de heyecanlandırmaya başladı. Bu ilginin tribünlere yansımasını bekliyoruz. Bizi hiç bir maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu arada Metin Saltık başkanlığında kurulan yönetim kurulunun destek arayışı sürüyor. Son olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den destek sözü alan kırmızı lacivertli yöneticiler, tüm kenti kenetlenmeye davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER