© Tanık Haber

MHP’Lİ UYSAL, ‘MUHTARLARIMIZIN DAHA ÇOK DESTEK GÖRMESİ LAZIM’

MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, muhtarlarla buluşmasında, “Mahallenin sorununun çözümü için orada yaşayan vatandaş muhatap olarak muhtarı bilir, onun çözmesini ister. Siz muhtarlarımızın da bunun için daha çok destek görmesi lazım” dedi.

MEHMET IŞIK- MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal’ın "Gülümseyen Mersin" temasıyla kurduğu "Mersin Bizim Platformu" Mersinlileri dinlemeye, kentin gelişimi için bilgiler toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kent basınıyla çalıştayda bir araya gelen Uysal, bu kez de muhtarları dinledi. Muhtarlarla bir araya gelen "Mersin Bizim Platformu" mahallelerde yaşanan mikro sorunların çözümü için büyük çaba saf ediyor. Bu kapsamda MHP İl Teşkilatı tarafından organize edilen "Muhtarlar Buluşması"nda Uysal'ın davetlisi olan Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçeleri muhtarları "Mersin ve Mahallem için neler yapılabilir?" sorularına yanıt aradı. Toplantıya ayrıca MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, MHP Mezitli İlçe Başkanı Kamil Durmuşoğlu ile merkez ilçe muhtarları katıldı.

MUHTARLARLA GÖRÜŞME RAPORLANDI

Toplantıda konuşan MHP’li Uysal, muhtarların bir kent için ciddiye alınması ve dinlenmesi gereken kişiler olduğuna dikkat çekerek, “Mersin Bizim Platformu’nu destekleyen gönüllüler olarak sizin de her zaman yanımızda olduğunuzu hissediyoruz. Sizlerin mahalleniz ve kendiniz ile ilgili bilgilerinizi alacağız ve değerlendirme yapacağız. Eminim ki her mahallemizin farklı farklı çözülmesini bekleyen sorunları var. Mahallenin sorununun çözümü için orada yaşayan vatandaş muhatap olarak muhtarı bilir, onun çözmesini ister. Siz muhtarlarımızın da bunun için daha çok destek görmesi lazım. Buradaki toplantı sonunda mahallenizdeki eksiklikleri gidermek adına çözüm yolları üretecek bir yapı oluşturmaya çalışacağız. Çünkü sizin rahatça çalışabilmeniz demek tüm mahallenizin konforlu bir ortamda yaşaması demektir” ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarının ardından mahalle muhtarları sorunlarını anlatarak taleplerini sıraladı. Sorunların çözümü için tüm bu anlatılanlar "Mersin Bizim Platformu" ve MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal tarafından raporlandı. Muhtarlar tarafından aktarılan tüm talepleri ilgili belediye ve kurumlarla görüşerek çözüme kavuşturacağını söyleyen Uysal, “Mahallenizde mikro problemlerin notunu alıp ilgili belediye ile birebir gidip görüşmek istiyorum en kısa sürede. Ve bu çalıştay gibi kurguladığımız kahvaltıda bir çıktı elde etmek istiyoruz. Bu çıktıyı da ekim ayında siz muhtarlarımızı da Meclis'te ağırlayarak, mahallelerimizdeki problemleri bakanlıkla, devlet bürokrasisiyle çözmenin yol haritasını da belirleyeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER