© Tanık Haber

MERSİNLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Mersin Güvenspor Kulübü sporcuları Muay Thai Türkiye Şampiyonası’ndan 5 Madalya ile Döndü…

Bitlis Tatvan’da düzenlenen 1071 Sultan Alparslan Malazgirt Zaferi Ahlat Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonası sona erdi. Mersinli sporcular, katıldıkları turnuvada büyük başarı göstererek, başarı çıtasını bir kez daha yükselttiler.

Mersin’i temsilen şampiyonaya 6 sporcu ile katılan Güven Zencir Spor Kulübü sporcuları, yoğun geçen şampiyonada 5 madalya kazanarak başarılarını yeniden tazelediler. Tatvan’da 24-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonaya damga vuran Güven Zencir Spor Kulübü’nün Başkanı  Güven Zencir, sporcularının şampiyonadaki üstün performanslarından dolayı gurur duyduğunu belirtti. Sporcuların, milli antrenör Burcu Karakış’ın yoğun antrenman programıyla şampiyonaya hazırlandığını ve bu çalışmaların meyvesini aldıklarını ifade etti. Kulüp Başkanı Güven Zencir, Mersin’den katılan tek kulüp olarak başarılarına devam edeceklerini ve sıradaki maçlara daha yoğun bir şekilde hazırlanacaklarını ifade ederek tüm sporculara teşekkür etti. Çok sayıda sporcunun katıldığı şampiyona sonunda madalyalarını alan Güven Zencir Kulübü sporcuları, Mersin’e döndü.

 

Madalya kazanan sporcular şu şekilde sıralandı:

Ecrin Sağlam: Minik Kızlar kategorisinde 1. oldu. Miraç Güçer: Yıldız Erkekler kategorisinde 2. oldu. Doğa Zencir: Yıldız Kızlar kategorisinde 3. oldu. Ahmet Eslem: Minik Erkekler kategorisinde 3. oldu. Hira Sağlam: Minik Kızlar kategorisinde 3. oldu.

NOT: 3 FOTOLU

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER