© Tanık Haber

MERSİN EZDİ GEÇTİ: 3-0

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği maçta lider Vanspor’a sahayı dar eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu farka koştu. Güçlü rakibini 3-0 mağlup eden Kırmızı Şeytanlar, attığından fazlasını kaçırdığı maçta coşkulu taraftarına güzel bir galibiyet hediye ederken, rakiplerine de gözdağı verdi.

MEHMET IŞIK-  Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın da izlediği karşılaşmaya 12. adamının desteğini de arkasına alarak hızlı başlayan kırmızı lacivertli ekibimiz, tüm karşılaşma boyunca rakibine tek bir pozisyon bile vermedi.

Henüz maçın 6. dakikasında Vansporlu Ali Doğan’ın Oğuz Özden’e yaptığı kasti faulü sarı kartla geçiştiren hakem Sefa Yılmaz, Mersin taraftarının büyük tepkisini çekti.

Karşılaşmanın 20. dakikasında temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu aradığı ve arzuladığı gole kavuştu. Sol kanatta topu çok iyi kontrol eden Ömer Çakı’nın pasına hareketlenen Erdem Onur, arka direkte yaptığı düzgün vuruşla skoru 1-0 yaptı.

İlk yarıda Abdullah ve Erdem Onur ile iki net fırsattan yararlanamayan Kırmızı Şeytanlar, soyunma odasına tek farklı üstünlükle gitti.

Güçlü rakibi karşısında ikinci yarıda da üstün bir oyun ortaya koyan Yeni Mersin İdman Yurdu, 50. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Sol kanatta topla buluşan Baran, ceza alanına girdikten hemen sonra çaprazdan sert ve düzgün vurdu, 2-0.

Maçın 73. dakikasında savunmadan atılan uzun topa hareketlenen Fuat, köşeye giden sert vuruşuyla Vanspor kalecisi Nurullah’ı gafil avladı ve skoru 3-0’a taşıdı.

Maçın son bölümlerinde yakaladığı net fırsatları ileri uç oyuncularıyla cömertçe harcasa da sahadan 3-0 gibi farklı skorla galip Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarının yüzünü güldürdü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER