© Tanık Haber

Marina Lions Kulübü’nden UGC Mersin Şubesi’ne Ziyaret

Mersin`de faaliyet gösteren Marina Lions Kulübü, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Mersin Şubesi’ne 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyareti Marina Lions Kulübü adına Marina Lions Kulübü Kurucu Başkanı Nuran Kurt, Marina Lions Kulübü Dönem Başkanı Gül Balata ve Başkan Yardımcısı Bedii Şaraplı gerçekleştirdi. Marina Lions Kulübü’nü UGC Mersin Şubesi’nde Başkan Gültekin Hakan Koçman, Başkan Yardımcısı Ali Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Melike Irmak Bolcal karşıladı.

Ziyarette Lions Kurucu Başkanı Kurt Marina, Lions Kulübü’nün faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.  Başkan Koçman  da  UGC`nin yurt dışı 0ve yurt içi faaliyetleri ve Mersin Şubesi’nin kurulusu hakkında bilgi verdi.  Dönem Başkanı Balata ziyaret ile ilgili olarak, ”Bu ziyareti özellikle 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı’nda yapmak istedik çünkü Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti gibi uluslararası çapta faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütünün Mersin`de şube açarak faaliyete başlamasını çok önemsiyoruz. Lions olarak biz de uluslararası çapta faaliyet gösteren bir kuruluş olduğumuz için UGC ile pek çok alanda işbirliği yapabileceğimiz düşüncesindeyim. Bu vesileyle UGC`nin genç ve kaliteli yönetimine başarılar diliyor ve nezdinizde tüm gazetecilerin  bayramını kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Alata Marina Lions Kulübü adına Başkan Koçman’a çiçek takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER