© Tanık Haber

İlkadım’dan Kadın El Emekleri Sergisi

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ.

İlkadım Belediyesi Kadın El Emekleri Yıl Sonu Sergisi açılıyor. 4 farklı branşta yapılan eserler, vatandaşların beğenisine sunulacak.


Samsun’un İlkadım Belediyesi’nin meslek edindirme kurslarında eğitim alan kursiyerler tarafından oluşturulan el emeği eserler görücüye çıkıyor. Derebahçe Ata Ocağı Bahçesi’nde 27-28 Haziran 2024 tarihlerinde sergilenecek olan Kadın El Emekleri Yıl Sonu Sergisi’nin açılışı, 27 Haziran 2024 günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek.


Tüm vatandaşları sergiyi görmeye davet eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Kursiyerlerimiz tarafından el emeği göz nuru yapılan eserler, açacağımız yıl sonu sergisi ile hemşehrilerimizin beğenisine sunulacak. Bu tür sergilerin, bu ve benzeri eğitim almak isteyen vatandaşlarımıza da örnek olacağına inanıyorum. Ayrıca bu sergiler, daha güzel eserlerin de ortaya çıkmasına vesile olmaktadır. Dikiş, örgü, el sanatları ve aşçılık alanlarında eğitim alan kursiyerlerimizin eserlerinin beğeniye sunulacağı sergimize vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER