© Tanık Haber

Hem lezzet hem eğlence bir arada

Mersin’de kent sakinlerinin başta Japon mutfağı olmak üzere dünya mutfağının ve eğlencenin tadını çıkarabilecekleri yeni bir mekan olan Naia Restoran hizmete girdi.

Güllü ŞAHİN-MERSİN (TANIK HABER)-Gastronomi mezunu girişimci Alper Ersoy tarafından Gözne Yolu üzerinde açılan Naia Restoran’da Japon mutfağının yanı sıra dünya mutfağından leziz seçkiler Mersinlilerle buluştu. Girişimci Alper Ersoy, restoranlarında; lezzetli sushi ve özgün kokteyllerin yanı sıra dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini de sunduklarını söyledi. Hem bir restoran hem de kulüp olarak, eğlence ve gastronomiyi bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşatmayı amaçladıklarına dikkat çeken Ersoy, “Naia’nın hikayesi, lezzet tutkusunun ve eğlencenin biraraya gelmesiyle başladı. 2023 yılında, uzun bir hazırlık sürecinin ardından kapılarımızı açtık. Geleneksel ve modern Japon lezzetlerine ek olarak, Dünya mutfağının öne çıkan tatlarını da sunarak konuklarımızı bir lezzet yolculuğuna davet ediyoruz” dedi.

MİSAFİR MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Naia’nın, eğlence ve lezzetin mükemmel uyumunu sunan özel bir mekân olduğunun altını çizen Ersoy, şu bilgileri verdi: “Kaliteli hizmet anlayışımız ve yenilikçi atmosferimizle misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyoruz. Hem modern hem de canlı bir atmosferde, benzersiz bir deneyim sunmak için buradayız. Naia'nın menüsü, taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan zengin seçenekler içerir. Sushi, özel rulolar, sıcak-soğuk başlangıçlar ve Dünya mutfağından örneklerle zenginleşir. Özellikle "Ranbow Roll", "Mançuryan Usulü Dana" ve Dünya mutfağının en lezzetli spesiyaller öne çıkar. Misafir memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Hem restoran hem de kulüp bölümlerimizde, enerjik atmosferimiz ve canlı etkinliklerimizle misafirlerimizi karşılıyoruz. Hem eğlenceli hem de lezzet dolu anılar biriktirmeniz için mekânımızı özenle tasarladık.”

DJ PERFORMANSIYLA EĞLENCE DORUĞA ÇIKACAK

Ersoy ayrıca haftanın belirli günlerinde ünlü DJ’lerin performanslarıyla dolu parti geceleri de düzenleyeceklerini de vurgulayarak, “Dans etmek, eğlenmek ve müziğin ritmiyle coşmak isteyenleri bekliyoruz. Ayrıca canlı müzik etkinlikleriyle de geceyi müzikal bir şölene dönüştürüyoruz. Eğlence sektöründeki rekabetçi ortamda, benzersiz konseptimiz, kaliteli hizmet anlayışımız, özgün lezzetlerimiz ve Dünya mutfağından örneklerimizle fark yaratıyoruz. Misafirlerimizin unutulmaz anılar biriktireceği bir atmosfer yaratmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER