© Tanık Haber

GÖNÜLLÜLERDEN ÇOCUKLARA DONDURMA ŞENLİĞİ

Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği, yaz boyunca Kur’an kurslarında ve camilerde eğitim alan çocuklara dondurma dağıtarak yüzlerini güldürüyor.

RAZİYE ERDEN /  Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahiplerine yaptığı gıda yardımlarının yanı sıra yaz aylarında Kur’an kurslarında ve camilerde Kur’an-ı Kerim dersi alan çocuklara dondurma dağıtarak yüzlerini güldürüyor. Haftalardır kursları ve camileri gezen gönüllü dernek üyeleri, son olarak Mevlana Mahallesi’ndeki Medine ve Nur Camisi ile Hal Mahallesi’ndeki Hz. Abbas Camisi'ne dondurma dağıttı. Eğitmenler ve çocuklar tarafından memnuniyetle karşılanan dernek üyeleri, yaz boyu dondurma dağıtımının devam edeceğini belirtti.

"BİZİ İYİLİK, TOPLUMU İYİLER KURTARACAK"

Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yılmaz, bu tür etkinliklerin çocukların yaz tatilini daha keyifli hale getirdiğini ve toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti. Başkan Yılmaz, "Bizi iyilik, toplumu iyiler kurtaracak" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, dernek olarak Mersin'deki tüm güzelliklere talip olduklarını söyledi. Yılmaz, "Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeleri görmek, bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Toplumun her kesimine ulaşarak yardımlaşma ve dayanışma kültürünü yaymayı hedefliyoruz" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER