© Tanık Haber

Cumhuriyet Coşkusu Erken Yaşandı

Mersin Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi’ndeki yetişkinler, Cumhuriyet’in 101. yılını marşlarla ve saygı duruşuyla kutladı. Merkez Müdürü Mustafa Sarı, "Şehitlerimize saygı gereği eğlence kısmını iptal ederek, Cumhuriyet coşkusunu milli marşlarımızla yaşadık," dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Mersin Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi yetişkinleri, Cumhuriyet’in 101. yılını marşlarla kutladı. Etkinlik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından katılımcılar coşkuyla milli marşlar söyledi.

“TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK”

Mersin Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi Müdürü Mustafa Sarı, 29 Ekim tatiline denk gelen haftasonu nedeniyle etkinliği öne aldıklarını belirterek, etkinliğin amacını şu sözlerle ifade etti: “Şehitlerimize saygı gereği eğlence kısmını iptal ettik; sadece bayrağımız ve milli marşlarımızla Cumhuriyet coşkusunu yaşattık. Hainlere inat, bayrağımızı sallayarak ve marşlarımızı okuyarak tüm şehitlerimizi andık.”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER