© Tanık Haber

Çocuk Hakları Başkanlığı'ndan Mersin'e Ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanı İbrahim Kürşat Ergut, Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı İl Çocuk Hakları Koordinatörlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarete Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz da eşlik etti. Ergut, İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı'dan Mersin'deki çocuk hakları çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

İbrahim Kürşat Ergut, Mersin'in çocuk hakları alanında en başarılı iller arasında yer aldığını belirterek, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti. Ayrıca, Çocuk Hakları Komitesi'ndeki çocuklarla tek tek sohbet eden Ergut, çocukların dilek ve temennilerini dinledi. Ergut, "Mersin'de sürecek çocuk hakları projelerinde bakanlık olarak destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz ise Daire Başkanı Ergut’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Yılmaz, Mersin’in çocuk hakları alanında en başarılı iller arasında yer alması için ekip arkadaşlarıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER