© Tanık Haber

CHP’Lİ Başarır: “İktidarı Affetmeyin”

CHP Mersin Milletvekili ve milletvekili 1. Sıra adayı Ali Mahir Başarır, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı kent gezilerini sosyal medya hesabından paylaştı. Başarır, “Fileler dolmuyor, tencereler kaynamıyor. İktidarı affetmeyin’ çağrısında bulundu.

Raziye ERDEN-MERSİN (TANIK HABER)-CHP’li Başarır, Mezitli ilçesinde semt pazarını gezip esnafla bir araya geldi. Esnaf ziyaretinin ardından muhtarlarla buluşup, gençlerle bir araya gelen Başarır’ın bir sonraki durağı ise, Toptancı ve Sebze Meyve Hal Kompleksi oldu. CHP’li vekil, iktidara gelince, her kesimin sorunlarına sahip çıkacaklarını ve mevcut sorunları çözecekleri sözünü verdi.

“TEK MUTLU KİŞİ TEK ADAM”

Sabah saatlerinde Mersin Toptancı ve Sebze Meyve Hal Kompleksi’nde hal esnafıyla buluşan Ali Mahir Başarır, ekonomik tablodan tüm kesimlerin şikayetçi ve mutsuz olduğunu aktardı. Başarır mevcut durumu, ‘’Tarlaya gidiyoruz, hale geliyoruz, pazara gidiyoruz; alan üreten mutsuz, halde satan mutsuz, alan mutsuz. Tek mutlu bir kişi var, o da tek adam. O tek mutlu kişiyi değiştirdiğimiz anda; üreten de, satan da, tüketen de mutlu olacak. Az kaldı, halde de güneş doğacak, haldeki esnaflarımız da mutlu olacak, üreten de alan da’’ ifadeleriyle özetledi. CHP’li Başarır, son durağında Mezitli’de semt pazarında her yaştan vatandaş ve esnafla bir araya gelirken, sorunları dinleyip, çözüm önerilerini sıraladı. Burada kısa bir konuşma yapan Başarır, yaşanamayan bir Türkiye görüldüğünü ve seçim yaklaştıkça halkı isyanı büyüdüğünü vurguladı.

“İKTİDARI AFFETMEYİN”

Ali Mahir Başarır, “Fileler dolmuyor, tencereler kaynamıyor. Ve bundan utanıp sıkılmayan bir iktidar var, bu durumu yaşatan ekonomi bakanını Mersin’den milletvekili yaptılar” dedi. Son olarak Mersin halkına seslenen Başarır, ‘İktidarı affetmeyin’ çağrısında bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER