© Tanık Haber

CHP’li Başarır: “Biz kazanacağız”

Partisinin Mersin’den 5 milletvekili kazanmasındaki önemi isimlerden olan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. 28 Mayıs’ta oylarını en az 7-8 puan arttıracaklarını söyleyen Başarır, “Söz veriyoruz, biz kazanacağız” dedi.

MERSİN (TANIK HABER)-CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, ilk turda kazananı olmayan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla seçim bölgesi olan Mersin’de vatandaşla buluştu. Bu buluşmasından çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Başarır, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için start verdiklerini açıkladı.

“OYLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ”

“Seçim startını yine kadınlarımızla, kızlarımızla, gençlerimizle verdik” diyen CHP’li Başarır, bu seçimin oldukça önemli olduğuna dikkat çekti. Seçim için geceli gündüzlü çalışacaklarını aktaran Başarır, “Sandığa gitmeyen seçmene ulaşacağız, oylarımızı arttıracağız söz veriyoruz. Açık farkla Mersin’de birinci parti olduk, uzun yıllardan sonra 5 milletvekili çıkardık. Ama bunu hep birlikte başardık, il başkanı, ilçe başkanları, milletvekili adayları, kadın kolları, gençlik kolları, üyelerimiz, belediye başkanlarımız ile biz yaptık bunu hep beraber yaptık. Bu başarı hepimizin. Şimdi yine önemli bir seçim var önümüzde. Yine ‘biz’ olarak sahalarda 28 Mayıs’ta oyumuzu en az 7-8 puan arttıracağız, söz veriyoruz, biz kazanacağız. Son olarak Mersin’e ve ülkeme sesleniyorum: Hizbullah’ın, PKK’nın sözcülerini meclise yollayanları unutma. FETÖ ile Amerika’da iş çevirip algılar yaratanı unutma. Soygunu unutma, yoksulluğu unutma. İşte bunlara hep beraber hayır diyeceğiz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER