© Tanık Haber

Başkan Seçer’den Gülnar ve Aydıncık ilçelerine çıkarma

MERSİN (TANIK HABER)-Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar ve Aydıncık ilçelerine çıkarma yaptı.

Ziyaretlerine Gülnar ilçesinde başlayan Başkan Seçer, burada Gülnarlılar tarafından alkışlar ve meşaleler eşliğinde; “En Büyük Başkan Vahap Başkan” sloganıyla karşılandı. Başkan Seçer, vatandaşlarla selamlaşmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülnar İlçe Başkanlığı’na giderek, partilileri ile bir araya geldi. Gülnar’da CHP İlçe Örgütü üyeleriyle bir araya gelerek, seçime sayılı günler kala değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, seçimde sandık güvenliğini sağlamanın en önemli konu olduğunu belirterek, “Seçimlere 4 gün kaldı. 5. gün sabah herkes sandık başına gidecek. 4 gün kalan bir seçimde kararsız yoktur, varsa da çok azdır. Bu saatten sonra önemli olan sandık güvenliği. Sizin göreviniz bu saatten sonra oylarınıza sahip çıkmak. Sadece kendi oylarınıza değil, vatandaşın partinize verdiği oya da sahip çıkmak durumundasınız. İşin özü bu” dedi.

“HERKESİN ORTAK KAYGISI; ‘TÜRKİYE ELDEN GİDİYOR’”

Miting meydanlarında ve gittiği programlarda Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istediğini ifade eden Başkan Seçer, “Herkesin ortak kaygısı; ‘Türkiye elden gidiyor’. Türkiye’yi tekrar yola sokmamız ve rayına oturtmamız lazım. ‘Sizin gönlünüzden geçen partiye oy verin ama gelin Kemal Kılıçdaroğlu’nu tercih edin’ dedik. Elbette ki ben CHP’ye oy vermesini arzu ederim” diye konuştu.

“KİMSEYLE DÜŞMANLAŞMAYIN”

Seçimlerde çıkacak sonuçların ülke yararına olması temennisinde bulunan Seçer, “Dualarımız, dileklerimiz, umutlarımız o yönde. CHP’li, AK Partili, MHP’li, İYİ Partili fark etmez, herkes akraba. Yani bu tuzağın içine düşmeyelim. İnsanlara yazıktır. Hepimiz bir aile sahibiyiz. Kötü olaylar sonucu üzüntü verici sonuçlarla karşılaşmayalım. Kimseyle düşmanlaşmayın. Çünkü rakip de bunu çok zorluyor, farkındayım. Ama sakin olun. Yani AK Partilisi, MHP’lisi bizim kardeşimiz. Birlik, beraberlik lafla olmaz; bağırarak, çağırarak değil, sizin nezaketinizle, şefkatinizle, vicdanınızla olur” ifadelerine yer verdi.

SEÇER, ESNAF ZİYARET ETTİ

Partililer ile bir araya gelmesinin ardından Gülnar’da çarşıyı gezen Başkan Seçer’e esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Esnafa “Bereketli işler” temennisinde bulunan Seçer, vatandaşlarla da sohbet ederek dertlerini paylaştı. Ziyaretlerinde Başkan Seçer’e sevgi gösterisinde bulunan gençler, Büyükşehir’in Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinden çok memnun olduklarını belirterek, bu imkânı kendilerine sağladığı için Başkan Seçer’e teşekkür ettiler. Başkan Seçer ile geçim derdi hakkında sohbet eden bir esnaf ise, “İyi olacağız Başkanım. Geliyor gelmekte olan” diye konuştu. Bir başka vatandaş da “10 numara hizmet görüyoruz. Sizi tebrik ediyorum” diyerek Gülnar’a yapılan hizmetlerden ötürü memnuniyetini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER