© Tanık Haber

BAŞKAN SEÇER’DEN BİRLİK ÇAĞRISI

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin Anamur İlçe Kongresinde partililere seslendi: “Şimdi ayrışmayı değil birliği konuşma zamanı.”

MEHMET IŞIK- CHP’nin ilçe kongreleri devam ediyor. Son olarak Anamur ilçe kongresi yapıldı. Burada konuşan Başkan Seçer, her kesimi kucaklamak zorunda olduklarına dikkat çekerek, “Biz her partiden, her görüşten, her ekonomik durumdan insanları kucaklamak zorundayız. Yoksa sen bana, ben sana. Sen bana, ben sana yetmiyoruz. Partililerimizi birliğe davet edeceğiz. Ayrışmaya değil. Şimdi birliği konuşma zamanı ayrışmayı değil. Kırmızıyı maviyi ayrıştırma değil bir renk cümbüşü yaratma çabasında olmalıyız” dedi. Başkan Seçer, “Seçimlerde başarısız olduğumuz zaman CHP’nin kimliğiyle, gücüyle siyaset yapıp belli bir dönem sonra kendisine yer bulamadığı için gidip sayfiye yerlerinde, yazlıklarda, serin yaylalarda kalan siyasetçilere bir şey olmaz. Yaz ortasında, Anamur sıcağında çalışan, didinen partiliye olan olur. Partisi için, ülkesi için çalışanların yanında dimdik durduk. Kendi siyasi ikbali uğruna, menfaati uğruna partimi kullanıp menfaat sağlayanların yanında değil. Böyle başkan onların işine gelmiyor. Kırmızıyı maviyi ayrıştırma değil bir renk cümbüşü yaratma çabasında olmalıyız”  ifadelerini kullandı.

“KİMSENİN GOYGOYUNA GELMEYECEĞİZ”

Partileriyle ilgili tartışmalara da değinen Vahap Seçer, şunları kaydetti: “Televizyon ekranlarında Cumhuriyet Halk Partisi kimliğini kullanarak ahkam kesmeyle bir noktaya varılamaz. Çok yakın tarihte yerel seçimler var. Sabaha kadar size bunları anlatayım, sabaha kadar siz beni alkışlayın. Hizmetiniz varsa halkta karşılığınız olur. Şimdi bunları anlatacağız. Açalım Cumhuriyet Halk Partisinin tüzüğünü, tarihini anlatalım. Vatandaş acılı, vatandaş yoksul, çocuğunun sorunu olan vatandaş sağlık sorunu olan vatandaş sabaha kadar bunu anlatalım bir kulağından girer diğer kulağından çıkar. Karşısında sandıkta sıfır çekeriz. Eğer hizmet yapıyorsanız, karşılığını alırsınız. Önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi mevcut büyükşehir belediyelerinin hepsini alacak. Mersin’i açık ara farkla tekrar kazanacak. Bunu bastırarak, altını çizerek söylüyorum. 13 ilçemiz var. Batı’dan Doğu’ya doğru Tarsus, Çamlıyayla, Mut, Silifke, merkezdeki dört ilçemiz, 13 ilçesinin çoğunu Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak. Bunu hep beraber yapacağız. Bu zorlu, mücadele içeren bu yolda sonunda başaran Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Kimsenin goygoyuna gelmeyeceğiz. Birbirimize sahip olacağız. Biz birbirimizi kucaklayacağız. Bizim görevimiz sizleri kucaklamak. Partisi için, ülkesi için çalışanları savunmak. Onların yanında dimdik durduk. Kendi siyasi ikbali uğruna, menfaati uğruna partimi kullanıp menfaat sağlayanların yanında değil. Böyle başkan onların işine gelmiyor. Alışılmış. Böyle gelmiş, böyle gider. Hayır. Böyle gelmiş, böyle gitmez. Biz bunu değiştirmek için buradayız” dedi.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER