© Tanık Haber

Başkan Seçer, YKS bilgi yarışması'na katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde eğitim gören YKS öğrencilerine yönelik düzenlenen Bilgi Yarışması’na katıldı.

MERSİN (TANIK HABER)-Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen yarışma öncesi, depremzede öğrenciler tarafından Başkan Seçer'e çiçek takdim edildi. Çiçeği veren depremzede öğrenciler, Başkan Seçer'e destekleri için teşekkür ettiler. Başkan Seçer, salona girişinde öğrencilerin hep bir ağızdan söylediği ‘Aşkın Olayım’ şarkısı ile karşılandı. Ardından davullar eşliğinde ‘Başkan Seçer’ sloganı atıldı. Bir öğrenci de, “‘Kırk bir kere maşallah’ diye çıktığın bu yolda, devamı gelsin diye gençlik arkanda” dedi. Salonda ayrıca, ‘Kucak açtın herkese, kulak verdin her sese, Vahap Başkan örnek oldun her nesle’, ‘Her baharda farklı çiçek, Erdemli eğitime desteğinle güzelleşecek’, ‘Sana söz’ ve ‘Kazanacağız’ dövizler açıldı. Bilgi yarışmasında öğrencilere seslenen Başkan Seçer, “Hep böyle mutlu ve umutlu olun. Yüzünüz hiç gergin olmasın. Ben siyasetçiyim. Siyaset zaten zor bir iştir biliyorsunuz ama bizim siyasetçiler de zor adamlar. Şu size parmak sallayanlara da pek kulak asmayın. Parmak sallıyorlar, azarlıyorlar, ayar veriyorlar” dedi. Öğrencilerin açtığı ‘Sana Söz’ ve ‘Kazanacağız’ pankartlarını gören Başkan Seçer, “Çok güzel. Bizim çocuklarımızın hepsi zeki. Mersin’in havasından mıdır suyundan mıdır bizim kızlarımız çok güzel delikanlılarımız da çok yakışıklı. Hepsi birbirinden güzel nur yüzlü, kalpleri temiz. Kalplerinin temizliğin yüzlerine yansımış. Her taraftan sloganlar mottolar. Hepsi birbirinden güzel mottolar” diye konuştu.

“BİZ 33 ÖĞRENCİMİZİ DE ALKIŞLAYACAĞIZ”

Öğrencilerin yarışma esnasında bilgilerine güvenmeleri gerektiğini ifade eden Başkan Seçer, “Burada tatlı bir rekabet olacak. Bu işin kazananı yok. Hepiniz mutlaka bilgilisiniz. Dağarcığınızda size sorulacak o bilgiler vardır ama burada vücut kimyasını dengeli tutan kazanacak. 11 kurs merkezimizden 33 öğrencimiz buraya çıkacak. Mutlaka bu gençlerin bilgi birikimi son derece iyi. Kontrollü bir şekilde süreci tamamlayanlar dereceye girecek ama biz 33 öğrencimizi de alkışlayacağız. Çünkü emek ediyorlar, çalışıyorlar, gecelerini gündüzlerine katıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER