© Tanık Haber

Başkan Sarı’ya TŞOF’tan hayırlı olsun ziyareti

MERSİN (TANIK HABER)-Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Eski Başkanı Talat Dinçer’in milletvekili olmak için istifa etmesinin ardından koltuğu devralan Veysel Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Son olarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Apaydın, federasyon yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte Mersin ESOB Başkanı Veysel Sarı’yı ziyaret ederek destek ve başarı dileklerini iletti.

Başkan Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Apaydın ile yönetim ve denetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, birlik bünyesindeki tüm oda başkanlarıyla beraberlik ve dayanışma içerisinde bulunacaklarını söyledi. Başkan Sarı, “Hep birlikte esnafımızın sorunlarına çareler üretme gayreti içerisinde bulunacağız. Devraldığımız bu görevi alnımızın akı ile daha iyi noktalara götüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi

 

“İNANCIMIZ VE GÜVENİMİZ TAMDIR”

TŞOF Genel Başkanı Apaydın ise Mersin ESOB Başkanı Veysel Sarı ile uzun yıllardır Federasyon çatısı altında şoför ve otomobilci esnafına hizmet verdiklerini hatırlattı. “Kendini esnafına adamış dava adamı kardeşimizin devraldığı hizmet bayrağını daha ileri noktalara taşıyacağına olan inancımız ve güvenimiz tamdır” diyen Apaydın, şunları kaydetti: “Kalbinde zerre kibir olmayan,  temsil ettiği kesimin sorunlarına çare üretmek adına gece gündüz demeden hizmet veren, onların dertlerini kendi derdi olarak gören sayın başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER