© Tanık Haber

Bakan Nebati seçim ziyaretlerini sürdürüyor

Şule İNAN-MERSİN (TANIK HABER)-Hazine ve Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, seçim ziyaretleri kapsamında Mersinli vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Mersin Marina Taksi Durağı’nda ziyaret ettiği şoförlerle bir araya gelen Nebati, ardından esnafla da buluştu. Nureddin Nebati’nin bir sonraki durağı ise Ak Parti Mersin İl Teşkilatı oldu.

“HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bakan Nureddin Nebati, gittiği her yerde vatandaşların ilgisinden memnuniyetini dile getirip, Mersinlilerin kendisine olan inancı ve sevgisi ile gücünü tazeleyip, gece gündüz demeden, heyecanla çalışmaya devam ederek vatandaşların hizmetkarı olmaya devam ettiğini söyledi. Nebati,  “İlgisini ve sevgisini eksik etmeyen tüm Mersinli kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİ KALKINDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Teşkilatıyla da bir araya gelip, burada konuşan Bakan Nebati; “AK Parti’ye uzun yıllar hizmet eden sevgili teşkilat mensubu arkadaşlarımızla hasret giderdik” diyerek, “Her zaman olduğu gibi, Türkiye Yüzyılı’nda da bir olmaya, iri olmaya diri olmaya devam ederek ülkemizi el ele kalkındırmaya devam ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER