© Tanık Haber

Aldemir: “Mersin sandıkta zaferle çıkacak”

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin mitingi sonrası, mitinge ve seçim sürecine ilişkin görüş ve değerlendirmelerde bulundu.

Mersinlilerin Erdoğan’a sahip çıktığını ve inandığını belirten Aldemir, Ak Parti’nin 14 Mayıs’ta sandıklardan zaferle çıkacağını savundu. Başkan Aldemir; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 6 Mayıs Cumartesi günü mitingine dair şu ifadeleri kullandı: ‘’Dünya lideri, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yağmura, rüzgara rağmen heyecan ve coşkuyla bir şekilde bağrına bastı. Büyük Mersin Mitingimizde Mersinli hemşehrilerimizin sevgi selini oluşturması AK Parti teşkilatlarımıza ve Cumhur İttifakına olan teveccühlerinin en net göstergesidir.’’

‘SİLİFKE HİLAL, ÇAMLIYAYLA YILDIZ OLDU’’

Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Lazıyla, Çerkeziyle tüm renkleriyle Mersin’in bir ve tek yürek olduğunu söyleyen Aldemir; Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Gülnar Mut, Erdemli, Silifke hilal oldu, Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Akdeniz Tarsus, Çamlıyayla yıldız oldu, Mersinimiz tek bayrak oldu’’ dedi. ‘’Mersin’in sandıklarda demokrasi dersi vermeye, bütün adayları meclise göndermeye hazır’’ diyen Aldemir, Mersin’in, Mersin’den aday olan Bakan Nureddin Nebati ve adaylarının seçmeye hazır olduğunu belirtti. Adem Aldemir, vatan için gazi olmuş şehit düşmüş bu necip milletin evlatlarının terör destekçilerinin oyununu bozacağını ve Türkiye Yüzyılı mimari Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Türkiye’nin başkanı yapacağını da sözlerine ekledi.

‘’MERSİN KARARINI VERDİ’’

14 Mayıs’taki seçimin yüzyılın seçimi olduğunun altını çizen Aldemir, ‘’bu seçim gençlerimizin; kadınlarımızın, mazlumların, geleceğimizin, Türkiye’nin tam bağımsızlığının seçimidir ifadelerini kullanırken, ‘’bu seçimde inşallah Mersin’de sandıklardan Zaferle çıkacağız. Mersin kararını verdi’’ diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER