© Tanık Haber

Akdeniz Bölgesi’nin En Büyük Kamp Karavan Fuarı Mersin’de Başladı

Doğa ile iç içe yaşam sürmek ve alternatif tatil seçeneklerini değerlendirmek isteyenlerin merakla beklediği CNR Camp & Caravan, Tiny House Fuarı Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde açıldı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aktoğ, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, CNR Genel Müdürü Mert Duman ve çok sayıda ziyaretçinin katılımıyla düzenlenen açılış töreninin ardından ziyaretçiler 300’ün üzerinde firmanın 500’den fazla markanın ürünlerini inceledi.

Mersin Türkiye’nin önemli fuar merkezlerinden biri haline geliyor

Açılış konuşmasını yapan CNR Holding Genel Müdürü Mert Duman, “Geçtiğimiz hafta 9. CNR Mersin Kitap Fuarımızı yine burada düzenledik. Çok başarılı ve keyifli bir fuarı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hafta ise yine büyük bir heyecanla, doğa ve özgür yaşam tutkunlarını buluşturduğumuz bu özel fuarı açıyoruz” dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü Mersin Fuar Merkezi, her geçen gün daha da güçleniyor ve Türkiye’nin en önemli fuar merkezlerinden biri haline geliyor. Bu başarının altında, hem yerel yöneticilerimizin katkıları hem de halkımızın ve sektör temsilcilerimizin yoğun ilgisi yatıyor. 

Mersin, Karavan ve Tiny House için yeni alanlar açacak

Açılış töreninde konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir bölgesi kamp, karavan ve tiny house kullanımına uygun bir bölge ve biz de belediye olarak bunu destekliyoruz. Bu alandaki potansiyelin farkındayız ve yeni alanlar kuracağız. Düzenlenen fuarın şehrimizin potansiyeli ile örtüşmesi bizleri mutlu etti” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Toroslar bölgesi sahip olduğu doğal güzellikler ve zenginlikler sayesinde kamp karavan ve tiny house için yüksek potansiyele sahip. Bizler de bunu geliştirmek için çalışıyoruz, meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda yeni alanlar kuracağız” şeklinde konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, “Şehrimiz tiny house, karavan ve kamp için çok uygun, bu anlamda turizm potansiyeli var. Uygun alanların geliştirilmesi şehrimize katkı sağlayacaktır” dedi.

500’ün üzerinde marka yer alacak

Mersin’in çeşitli ilçelerinde yapılacak olan tiny house köyleri için tüm tiny house ve karavanlar bu fuarda seçilecek. Ayrıca Mersin ve hinterlandında yaşayanlar için de CNR Camp & Caravan, Tiny House Fuarı büyük bir fırsat olacak. Her bütçeye uygun karavan, tiny house ve kamp ekipmanlarının sergileneceği fuarda fiyatları 100 bin TL’den 8 milyon TL’ye kadar uzanan farklı karavan modellerini incelemek mümkün olacak. 300’den fazla firmanın 500’den fazla markayı sergileyeceği fuarda ayrıca kampçılık ve doğa sporları ekipmanları da yer alacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER