© Tanık Haber

AKADEMİ DERNEĞİ'NDEN ÖĞRENCİLERE YKS DESTEĞİ

Mersin’in Tarsus ilçesinde kurulu bulunan ve Türkiye’nin önde gelen bilim insanlarını, araştırmacılarını, akademisyenlerini ve sanatçılarını aynı çatı altında buluşturan Akademi Derneği, ‘YKS Tercih Danışmanlığı Hizmeti’  vermeye başladı.

MEHMET IŞIK- Gençleri yalnız bırakmayıp her koşulda destekleyen Akademi Derneği, YKS sonrası da gençleri yalnız bırakmayarak onlara destek olmaya devam ediyor. Bu bağlamda, Akademi Derneği Üyesi, Bilim Uzmanı ve Eğitim Koçu Ayşegül Çiçekdağ, 08 Ağustos’a kadar sürecek YKS tercihleri için gençlere yardım ediyor.

BAŞARI SIRALAMASINA DİKKAT EDİN

Danışmanlık hizmeti ile ilgili bilgiler veren Eğitim Koçu Ayşegül Çiçekdağ, YKS’nin bir sıralama sınavı olması sebebiyle lisans ve önlisans programlarının tercih edilmesinde öğrencilerin başarı sıralamasını göz önünde bulundurmasının önemli olduğuna değindi. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini dikkate alarak bölümlerini seçmesi gerektiğini söyleyen Çiçekdağ, “Ek olarak, tercih edecekleri üniversitelerin mezun verme durumunu, akademik kadrosunu ve olanaklarını incelemeleri de bu süreçte öğrencilerimizin doğru tercih yapmasında kritik öneme sahip. Gençlerimiz bu süreçte profesyonel destek almak için diledikleri zaman bizlere ulaşabilirler. Daha detaylı bilgi için Akademi Derneğimizin kurumsal internet sitesi olan www.akademi.org.tr’yi ziyaret edebilir; egitimkocuaysecan@gmail.com veya info@akademi.org.tre-posta adreslerinden ulaşarak detaylı bilgi alabilirler” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER